stalling

Een thuis voor je paard ?


Eigenlijk huur je geen stal maar een stukje boerderij in een veilige en een ontspannen omgeving.

Je beschikt over een open schuilplaats, een paddock of een track en een weide waar jouw  paard rustig kan vertoeven. De schuilplaats is ruim, luchtig en is voorzien van een stalmatras als bodembedekking. Er is een opzadelruimte en een afzonderlijke opslag plaats voor hooi. De buitenpiste is verlicht , een wasplaats en een solarium is eveneens beschikbaar. De verzorging van je paard, paddock, schuilplaats en weide doe je volledig zelf maar in nood heb je altijd wel ruggensteun van je stalgenoten.


Uw paard samen met jij hier op bezoek?


Een wandeling starten met uw paard  bij ons of uw wandeling als eindpunt bij ons ? Je bent altijd welkom.

We hebben een apart stalgebouw met daarin twee ruime gaststallen op stro. Indien gewenst kan je gebruik maken van weiland voor de paarden op een 300 tal meters van onze boederij. Er is hooi beschikbaar. Stasegem ligt aan het natuur- recreatiedomein de Gavers.Er is een ruiterspad  de Gaverruitersroute met aanwijzing. Meer routes kan je terugvinden op de site westtoer onder kaarten en brochures.


Uw paard en jij hier op les?


Er is een mogelijkheid om ook deel te nemen aan onze lesdagen of clinic's. Neem hiervoor contact met ons op indien je interesse hebt.

Er is een buitenpiste ter beschiking 20x30 meter  met een zeer goede  bodem. Dit  houdt in dat er vrijwel in alle weersomstandigheden een goede ondergrond  beschikbaar is. Er is een opzadelruimte en een wasplaats met solarium beschikbaar.