bed

Jaren geleden hebben we flink verbouwd en de boerderij omgetoverd tot een strakke locatie.

Vergeten stallingen en schuren hebben we verbouwd om aan paard en ruiter een veilig plaats en een stukje' thuis' kunnen te aanbieden. Er staan momenteel acht paarden die door hun eigenaar zelf verzorgt worden.


Wij zelf zijn  fervente paardenliefhebbers en omdat we een extra stalgebouw  hebben met twee  ruime gaststallen is er een mogelijkheid om uw eigen paard(en) mee te brengen en zelf te kunnen overnachten met een  Bed & Stal formule naar eigen keuze.

Het natuurdomein de Gavers  loopt hier vlakbij en maakt een verbinding met andere ruiterspaden mogelijk.. Onze B&S formule is dus een mogelijke uitvalsbasis.


Onze boerderij heeft in de eerste plaats geen commercieele karakter,  maar is eerder een trefpunt voor mensen met een hart voor paarden die er even tussen uit willen samen met hun viervoeter of om één van onze  clinic's in  te volgen.

Ruiters op wandel zijn hier voor een tussenstop steeds van harte welkom!


Steenbrughof is geen  B&B formule met gerenoveerde kamers om daarna te kunnen pronken in Vlaanderen Vakantieland. Nee, gewoon sobere eenvoud, in een kader van een boerderij op zoek naar zijn vroeger authentiek karakter waar het goed leven is voor paarden.


Op deze website kunt u zien of wij jullie iets kunnen bieden en wat de mogelijkheden zijn in de omgeving voor u zelf en je

paard.Els en Guy